| Laurentiu_Andrei_1990 a întrebat:

acum 3 zile a fost ziua mea (16 ani), am făcut supradozaj "m-am drogat" cu tussin forte am băut o bere la 2, 5 l in 3 inși, a trecut 20-30 Min si am luat 16 pastile cu fanta de struguri, sa spunem ca in aceea seara credeam ca mor m-a luat extrem de rău, si de atunci m-am cam izolat social unpic, sunt cam obosit mai mereu. Si mi-e frica sa nu am schizofrenie... poate o fi affter effectus de la tussin da totuși au trecut 3 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Te-ai supradozat din cauza betiei. Ceva egal cu prostie/inconstientă.
Esti norocos ca ai mai putut scrie aici pe site.Lasa anturajul ca nu te duce la nimic bun.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa asa ceva, poti ramane cu probleme definitive. Oricum, nu te poti astepta ca efectele sa treaca in 3 zile, fiindca au murit multi neuroni si acum trebuie ca altii sa invete sa faca ce faceau cei dinainte. daca vei reveni vreodata la cel care erai inainte, asta se va face lent, in 3-4 luni. Poti face o tulburare psihica definitiva post-drog si sa ramai cu aceste stari toata viata, o sa vezi cum iti e norocul. Mergi la un psihiatru, o internare de cateva saptamani intr-un centru special poate sa te ajute pentru a minimiza sechelele.

| ayylmaoxdddd a răspuns (pentru Brigaela):

Ai vreo idee despre ce vorbesti? 'Probleme definitive','3-4luni' lol. Baiatul a luat 320mg de dxm. Efectele negative au fost in mare parte cauzate de alcohol care de asemenea a fost consumat in cantitati moderate - cam o doza jumate de bere, insa in combinatie cu 16 pastile care stim cu totii ce gust au, e posibil sa nu-i fi cazut prea bine.

Totul este in capul lui deoarece crede ca sa drogat si inca se resimte.

Stiu ca a trecut ceva timp de cand e postata intrebarea dar am vazut ca ai multe raspunsuri stupide. Data viitoare incearca sa te informezi pentru cateva minute inainte sa comentezi, ar fi recomandat sa incerci si alte site-uri pe langa cele de propaganda.

| Brigaela a răspuns (pentru ayylmaoxdddd):

Da, am idee despre ec vorbesc, sunt pline clinicile de psihiatrie de oameni care au bravat ca tine si, din cauza unei permeabilitati speciale a barierei hematoencefalice (care se pare ca se intalkneste cam l o treime din populatie), au ramas cu probleme definitive. Simplul fapt ca tu nu esti informat in legatura cu aceste probleme, nu inseamna ca ele nu exista.