Buna.
Ai putea sa iti faci o noua programare si sa ii spui problema.
Nici mie nu voia sa imi dea dermatologul crema pentru hidratare ca imi daduse o crema, dar impotriva acneei si nu e ok sa combini 2 creme, dar i-am spus ca dupa ce ma spal pe fata am senzatia de piele care ma strange si ustura si ca am neaparat nevoie de o crema, si mi-a dat sa folosesc doar seara ( dupa ce ma dau cu lotiune impotrica acneei, deci nu e crema) crema de bioderma -sebium hydra ( iti face pielea foarte fina).
Dar cum am spus, nu trebuie sa combini cremele, de aceea te sfatuiesc sa te duci urgent la dermatolog si sa o intrebi cand si ce crema sa folosesti, ca daca iei de capul tau, s-ar putea sa strici tratamentul.
Bună!
În cadrul tratamentului antiacneic NU se recomandă folosirea unei creme hidratante!
Asta tocmai pentru că rolul cremelor prescrise este de a "usca" tenul, lucru care duce la împuţinarea coşurilor
Totuşi, dacă tenul tău s-a uscat prea tare, atunci poate fi vorba de o reacţie adversă!
Ar fi indicat să iei legătura cu medicul care ţi-a prescris tratamentul ( poate îţi va schimba schema de administrare sau chiar tratamentul )...
Toate cele bune.