anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 4 zile mi-am bagat piercing sub limba. Nu ma doare nici nu imi curge sange. Langa piercing mi s-a facut o chestie alba care o pot da jos [ unii prieteni au spus ca e de la mancare ]. Asta nu m-a speriat. Dar acum 2 zile am observat ca mi s-a facut ceva chestie alba pe limba. intrebarea mea este daca s-a infectat si e cazul sa merg la un doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Si eu am tot sub limbawinking. Si chestia aceea alba o poti indeparta cu betisorul de ureche.winking Da` nu umed.
Si mie nu mi s`a intamplat sa am ceva pe limba.happy

Succes

| Danitzu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar mai sigur ar fi sa te duci la medic...Ai putea lua un antiinflamator, o amoxicilina o data la 8 ore pana ajungi la medic ca sa nu se intample ceva mai grav.Nu este de joaca mai ales cu limba care este un organ foarte sensibil.

Răspuns utilizator avertizat