Pai atuncia du-te draguta la medic ca nu este de bine.Eu am avut luxatii dar mi s-au pus oasele la loc bine dar stiu pe cineva ce si-a rupt piciorul la fotbal si i-a pus oasele gresit nu a mers la operatie si acum este handicapat.Ii merge genunchele catre exterior si e schiop.
Ti-a spus un medic ca s-a prins stramb? Ai fost la un medic pentru consult sa vada ca s-a intamplat asta? Inima nu doare.
Trebuie sa mergi la un medic sa vada daca e pusa prost daca nu va trebui sa mergi la niste sedinte de fizeoterapie, kinetoterapie.
Cand sa întâmplat am fost la Ploiesti la spitalul petrolu si acolo cand mi-a scos-o nu mi-a facut radiografie m-a trimis acasa si peste o luna m-am dus la Bucuresti la spitalul regina maria si acolo doctorul acela pana sa imi Faca radiografie a spus ca nu trebuie operatie iar dupa ce a vazut radiografia a spus ca trebuie operata urgent, bun tata a spus sa mai mergem in sectorul 5 la budimex acolo acel doctor a spus ca sunt prea slaba sa ma ingras ca sunt prea multe vene si daca se intervine operatia pot ramane paralizata, acum nu stiu de ce insa dureri sunt si nu cred ca este normal.A spus doctorul de la budimex sa vin peste 6 luni adică luna aceasta, insa nu m-am dus. Osul este ca un V intors este prins strâmb
Da am sa merg
Pai atuncia du-te draguta la medic ca nu este de bine.Eu am avut luxatii dar mi s-au pus oasele la loc bine dar stiu pe cineva ce si-a rupt piciorul la fotbal si i-a pus oasele gresit nu a mers la operatie si acum este handicapat.Ii merge genunchele catre exterior si e schiop.
Deeaandreea9156 întreabă: