| Cartof21 a întrebat:

Buna tpu.Acum 6 luni mi-am facut a 3-a gaura in ureche si dupa primele 2 luni mereu cand bagam un cercel (cele simple care au ca un dop in spate) aparea o besica cu puroi si cand il schimbam cu alt cercel (e ca un cerculet si seamama cu cerceii care poarta bebelusii) atunci nu apare.De ce mereu de la cerceii aia apare besica? Se poate sa fie deoarece e din argint al doilea si primul nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Poate ai alergie la argint.Si mie mi se intampla cu o pereche de cercei super fainii si nu pot sa ii port sad

| vocea a răspuns:

Ai alergiesi se infecteaza repede, trebuie sa mergi la medic.

| dermdoc a răspuns:

Buna,

Din descrierea ta reiese ca s-ar putea sa ai un tip de alergie numite "dermatita alergica de contact". Aceasta afectiune se poate confirma de catre medicul alergolog in urma efectuarii unor >. Va sfatuiesc sa nu mai purtati cerceii care provoaca neplaceri si sa va faceti o programare la alergologie sau dermatologie. Multa sanatate!