Floarea de care zici se numeste tot valva.
de trecut nu stiu. depinde de organismul tau, si de eficienta medicamentelor.
insa ce pot sa iti garantez e ca nu vor trece cu paranormale si cu rugaciune. nu zic sa nu te rogi dar asta te ajuta doar la nivel psihic.
ideea este sa nu te agiti aiurea. incearca sa duci o viata pe cat posibil normala.
cu cat te stresezi mai mult cu atat iti faci rau. spun asta pentru ca eu am ulcer din cauza stresului. Respect tratamentul medicului dar ma doare fix in cot ca am ulcer. intelegi ideea?
Toate aceste intrebari trebuiam puse medicului care te-a tratat.Ai grija de sanatate. Da e destul de grav, dar daca respecti ce spune medicul va fi bine.Multa sanatate.
Pai cu valva infundata nu e de joaca. Du-te la un spital de specialitate cum ar fi Institutul de Boli Cradiovasculare din Targu Mures, pentru a-ti desfunda valva. Se baga un cateter prin artera de la picior si ajunge cu el pana la valva si ti-o desfunda. Daca cheagul de sange era la nivelul unei vene din picior era mai usor, cu tratament medicamentos. Daca a ajuns la inima nu e prea bine. Iti recomand spitalul de mai sus de la Tg Mures, acolo nu se da spaga cum se da la altele, si vei fi tratat ca in strainatate deoarece toti doctorii sunt maghiari, nu romani spagari. bafta!
Crezi tu ca nu se da spaga?!
Nu te vindeci (nu iti trece) ci vei trai permanent cu tratament. Daca nu-l intrerupi, va fi bine.
Scuze, destinatar gresit, nu stiu de ce.