| PaulChamp56 a întrebat:

Buna TPU acum am venit de la spital si mi-a zis ca am o valva infundata si inca 4 boli crying la inima
Deci nu trebuie sa fac efort si trebuie sa imi trimita tratament ce ziceti cu tratament trece asta cu valva infundata
E grav? dar floarea aia care se deschide si se inchide nu e regulata (floare adica nu ii stiu denumirea si de asta am zis asa cred ca va dati voi seama)
Ambele is grave? In total is 5 "boli" vor trece cu tratament?
Si e posibil sa fac infarct?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Floarea de care zici se numeste tot valva.

de trecut nu stiu. depinde de organismul tau, si de eficienta medicamentelor.

insa ce pot sa iti garantez e ca nu vor trece cu paranormale si cu rugaciune. nu zic sa nu te rogi dar asta te ajuta doar la nivel psihic.

ideea este sa nu te agiti aiurea. incearca sa duci o viata pe cat posibil normala.

cu cat te stresezi mai mult cu atat iti faci rau. spun asta pentru ca eu am ulcer din cauza stresului. Respect tratamentul medicului dar ma doare fix in cot ca am ulcer. intelegi ideea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Acea floare se numeste valva.
Daca urmezi tratamentul, nu ai de ce sa-t faci probleme.
Sanatate multa!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te vindeci (nu iti trece) definitiv ci vei trai permanent cu tratament. Daca nu il intrerupi, va fi bine. Dar cu sau fara tratament, nu ai voie sa faci efort!

| MisFit20 a răspuns:

Toate aceste intrebari trebuiam puse medicului care te-a tratat.Ai grija de sanatate. Da e destul de grav, dar daca respecti ce spune medicul va fi bine.Multa sanatate.

| laurentiu80 a răspuns:

Pai cu valva infundata nu e de joaca. Du-te la un spital de specialitate cum ar fi Institutul de Boli Cradiovasculare din Targu Mures, pentru a-ti desfunda valva. Se baga un cateter prin artera de la picior si ajunge cu el pana la valva si ti-o desfunda. Daca cheagul de sange era la nivelul unei vene din picior era mai usor, cu tratament medicamentos. Daca a ajuns la inima nu e prea bine. Iti recomand spitalul de mai sus de la Tg Mures, acolo nu se da spaga cum se da la altele, si vei fi tratat ca in strainatate deoarece toti doctorii sunt maghiari, nu romani spagari. bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru laurentiu80):

Crezi tu ca nu se da spaga?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru laurentiu80):

Nu te vindeci (nu iti trece) ci vei trai permanent cu tratament. Daca nu-l intrerupi, va fi bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze, destinatar gresit, nu stiu de ce.

Răspuns utilizator avertizat