| Floricikpurpurie a întrebat:

Acum am venit dela mare si sunt rosie pe spate foarte tare!
Cum fac sa imi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gratie a răspuns:

Sunt recomandate 2-3 zile in care sa te dai cu crema hidratanta (cea mai buna e Apidermin-care se gaseste la farmacie- te dai de 2 ori pe zi la 6) dupa care 2 zile in care te dai cu iaurt natural de la danone sa cu smantana de casa.
In aceste zile e bine sa nu mai intri in contact cu soarele.
Pentru a nu te inrosii si anul viitor foloseste protectie solara de la nivea sau eniplant iar dupa ce vii de pe plaja fa un dus rece si da-te cu crema hidratanta..Astfel vei obtine un bronz frumos fara sa te inrosesti si fara sa te cojesti.
Sper ca ti-am fost de ajutor happy! Funda?

16 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Imi place, toti taranii se baga sub soare, nu dau cu lotiune uv, si dupa se plang ca-s rosii pe spate. YAY.

| CorneliaC a răspuns (pentru Seby90):

Stii tu ca e taran? happy

| Seby90 a răspuns (pentru CorneliaC):

Atunci ce e? Te duci la 35 grade in plin soare si nu te dai cu nimic? -_-

| Floricikpurpurie explică (pentru Seby90):

Daa? Uauu si tu esti taran sa stii ca m-am dat cu lotiune dar am stat mult prea mult deseptule!

| Floricikpurpurie explică (pentru CorneliaC):

Nu mai ca el e mai taran din toti taranii!
Sunt fata.

Tare destept esti tu nu am mai vazut ca pana la tine!
1.Erau 29 gade.
2.M-am dat cu lotiune de plaja!

| Seby90 a răspuns (pentru Floricikpurpurie):

laughing Sunt satul de voi, faceti excese, e ca si cum ai lasa o grasa fomista in raionu cu prajituri, o scoti doar cu salvarea.

| CorneliaC a răspuns (pentru Floricikpurpurie):

Pai am observat ca esti fata, imi cer scuze, am scris din greseala "taran" happy

Bai eu nu stiu ce cauti tu pe site-ul asta daca esti atat de destept! Du-te la olimpiade ca m-ai dat pe spate.
De ce naiba comentezi?
Aa da si cu cine ai facut tu limba romana cu femeia de serviciu?
Ca sa stii si tu ca "raionu" se articuleaza cu "l" adica "raionul".

| Floricikpurpurie explică (pentru CorneliaC):

Nu e nimic happy

| Ceriik a răspuns:

Da-te cu iaurt! Stiu ca pare un remediu invechit dar chiar functioneaza.

| xtembix a răspuns:

Fa o baie calduta si daca ai da-te cu ulei de masline sau daca nu cu iaurt simplu. In doua zile iti va trece!

| Lily8 a răspuns:

Eu am un ser nutritiv din Spania cu extract de melc.ESTE GROZAV.L-am folosit pe mine cand am fost arsa pe fata si spate. Ma dadeam din 10 in 10 minute.E minunat pentru ca simti imediat ca ti opreste usturimea, ai o senzatie f placuta si te hidrateaza.Il dau cu 40 Ron Daca vrei si tu da mi un mesaj pe uxalove8 pe mess.pup

| névtelen a răspuns:

Pai sunt niste creme care calmeaza acele arsuri ( exemplu : Lotiune dupa plaja NIVEA SOS ). Ideea e ca iti trebuie ceva cu un nivel de hidratare mai ridicat tongue. Mai poti incerca si vechea metoda cu iaurtul, este destul de eficienta happy

| BoooBear a răspuns:

Lotiune dupa plaja de la elmiplant...e spray in cutie albastra...te dai cu el de 2-3 ori pe zi

| kakadelu a răspuns:

Da-te cu putin ulei de masline, sau cu putin iaurt!
Asta te va ajuta si ca sa nu se jupeasca pielea big grin