| Yukiiiiiii a întrebat:

Buna TPU.
Acum câteva luni a început sa-mi curgă foarte mult sânge din nas după o zi plină, stat numai in soare, foarte mult efort si am zis ca e pe moment dar ziua următoare iar mi-a curs destul de mult si dupa câteva zile am mers la medicul de familie si mi-a dat să iau de 3 ori pe zi pastile Tarosin si vitamina C. Ideea este ca vreo 2 luni nu am mai avut probleme si dintr-o data iar a început să-mi curgă sânge din nas am luat din nou pastile si nimic. Uneori îmi curge mai mult alte ori mai puțin. De exemplu aseară stăteam si incepe sa-mi curgă sânge mult la fel si azi dimineata. Si uneori scot un fel de cheaguri de sânge. Ce credeti ca am? Prima dată am crezut ca e de la alimentație asa ca am renuntat la sucuri, chipsuri si toate prostiile dar nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| tudorykul a răspuns:

Poate fi si din cauza atmosferei, din cauza caldurii, a vremii. Totusi poti face o vizita la medicul de familie. El te va consulta si iti va spune ce trebuie sa faci, eventual la ce alt medic trebuie sa mergi