| Aksjnsnajs a întrebat:

Buna TPU, acum câteva minute am fost la baie și am dat să-mi aranjez parul și la linia de par am o aluniță și am dat peste ea cu unghia foarte tare,dar nu are nimic, nu curge sânge sau ceva, se poate întâmpla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pai daca nu curge sange inseamna ca nu a fost deranjata, doar lovita, deci nu esti in pericol de nimic.
Fii mult mai atent pe viitor.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vai vai ce probleme aveti unii, nu ai nimic numai fi asa panicată de bombe

| relian a răspuns:

Adica ai un neg nu alunita, sau excrescenta.Alunitele is alea ce sunt sub piele, is netede.
Negii is aia deasupra pe piele, dai peste ei.Bine, suna poate mai naspa neg si mai frumos alunita laughing de aia multi zic alunita, ori pe este rusine sa zica negi laughing vai cum sa zica negi, ce o sa zica lumea de el ca are negi, hai sa bagam alunite

E bun si asa rau.Deci daca ai rupt negu ala sau ce o fi, nu patesti nimci, stai linistit ca de nu ai murit pana acu, inseamna ca e totu in regula laughing

Grele de tot frate, sa ajungi sa intrebi si de te doare aprul daca te-ai pieptana, ori ai atins piesela ori acel neg si vai durere mare oare ce o sa se intimple cade oare ceru peste noi.

Ma mira oare cand ploua si vezi norii aia mari pe cer, nu te sperii ca ar cade unu peste tine laughing oamenii prapastie, dar asta e, is si oameni asa, poate mai multi decat ne imaginam.

| ioana748 a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu e bine să deranjezi alunița.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Nu se va întâmpla nimic.

Întrebări similare