anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva ore mi s-a rupt o masea (toata maseaua) care era cariata. Mi-a ramas doar radacina. Se poate scoate la dentist acea radacina? Si prin ce metoda? Multumesc. FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ramonika125 a răspuns:

Da se poate scoate este vorba de o operatie sub barbie, nu doare absolut deloc, si se cicatrizeaza perfect, nu iti ramane semn aproape deloc, poate o sa ai o senzatie ciudata la schimbarile de vreme. pup funda?

9 răspunsuri:
| AddaSunnii a răspuns:

Se poate, desigur. Probabil îți va face o injecție - pentru anestezie - și o va scoate cu ceva clește. dacă nu, s-ar putea să trebuiască să taie puțin, dar nu te îngrijora, știe ce face, atâta timp cât ești sub anestezie, totul e bine. Mergi la medic!

| Gabitzu246 a răspuns:

Si eu tot asa am ma gandesc sa ma duc sa o scot, ai mare grija sa nu apuce sa te doara ca pentru ca o sa te doara foarte tare la mine a fost diferit in sensul ca nervul il am mort si nu are ce sa ma mai doara mai bine grabestete si scoateo

| anonim0095 a răspuns:

Problema este ca nu mai este nici nu perete. Nu se vede nici macar o bucata din masea. Se vede doar o gaura si putin o bucata alba tocmai in fund. Sunt 100% sigur ca nu o poate scoate cu clestele. Este nevoie de operatie?

| pavdany92 a răspuns (pentru anonim0095):

Am patit si eu la fel mi s-a rupt dar mi-a ramas putin in afara dar cand a incercat sa o scoata s-a rupt,, mie mi-a lasat-o acolo si a pus niste medicamente sa se vindece sa nu se infecteze sau ceva, nu cred ca e nevoie de operatie o sa dea vreo gaura si o sa o traga afara sau o ds taie putin din tesut

| bossnick123 a răspuns:

Si eu am patit si da, la dentist du-te cat de repe poti ca sa nu se agraveze

| AllyTudy17 a răspuns:

Da merge scoasa! asa am patit si eu, dra sincera sa fiu nu stiu ce metoda a folosit!happy

| alexyno1988 a răspuns:

Da,iti da anestezie ca sa nu simti durere iar apoi ti-o scoate.Nu se mai poate face nimic daca nu ti-a mai ramas nici macar un perete.iar daca s-a dus toata trebuie scoasa.Du-te cat mai repede..sa te scapi.Sanatate!

| Karatte a răspuns:

Da.fundita?