| FyTzE a întrebat:

acum cateva saptamani pe sanul drept(sunt barbat)m-i s-a pus ceva si cand am vrut s-o iau m-am ciupit putin j m-a si durut! a doua zi cand am dat cu mana am simptit ceva tare sub sfarc ca o biluta mica, am ignorat...dar acum cand pun mana se simte foarte tare j ma si doare cand ating si este mult mai mare! Ar putea fi un nodul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Ceva fite?

| Youkillme a răspuns:

Este pubertatea daca esti adolscent, dar daca esti matur atunci poate nai avut asa ceva, va trece cu timpul pur si simplu te maturizezi ca toti baietii, nu e nimic strasnic, toti trec prin asta uneoari chiar te simti incomod din cauza ca lumea poate crede ca iti cresc sini dar trebuie sa la explici carei chestia! ok succese

| oxxy05 a răspuns:

Poate te-a muscat ceva de acolo si a ramas vreun microb ceva si s-a umflat. Consulta un medic!

| vaalentina00 a răspuns:

Poate...dar cel mai bine ar fi sa te duci la un medic!