| Andrei_Andii_1990 a întrebat:

Acum câteva zile am mâncat clătite americane,care conţineau praf de copt,fiind pregătite în cel puţin două minute. Problema e alta,după ce am mâncat acestea, ajunsesem acasă şi am mâncat 4 mici. Fiind ora 8 am decis să mă pun la un film. De atunci am simţit o umflătură de burtă, adică burta-mi era ca un balon. Acestea s-au petrecut pe data de 1 mai. Am luat 2 pastile Nospa şi mi s-a mai redus umflătura. Mâine am şcoală,şi habar nu am ce să fac. Da-ţi-mi sfaturi ce să fac cu burta mea! sad Dacă stau pe loc,nu am nimic,dar când mişc muşchii burtei începe durerea. SFATURI crying?
Dau fundă vă rog, spuneţi dacă e grav sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Dupa anul din nike-name-ul tau, s-ar deduce ca ai avea 24 de ani(insa eu cred ca esti cu mult mai mic),dar din exprimarea din intrebare...
Dar,sa lasam asta,in speranta ca o sa mai inveti la scoala, ceva mai mult,de acum in colo,sa-ti raspund la intrebare:faptul cai manca acele clatita,care contin faina,apoi micii,care se digera mai greu, dupa care "te-ai pus" la televizor, fiind si seara, tarziu si nu ai mai facut miscare, sigur ca digerarea mancarii s-a facut mai greu.De aici si balonarea!
Muschii "burtei", nu au fost solicitati sa accelereze digerarea, dar nueste nimic grav.Nu se moare din asta,deci nu este grav! Mai multa miscare dupa ce mananci amestecat si repede,mai multe lichide, dar nu carbo-gazoase, ci apa.
Nu mai plange(la misto!), ca tot ce stii tu, o sa faci si de acum incolo!