| eiblab a întrebat:

Buna TPU, acum câteva zile ma durea maseaua asa ca am pus pasta de dinti si am adormit asa si pasta mi s-a dus pe limba si acum nu am gust un sfert de limba, gen de la vârful limbii până putin mai în spate nu pot simti gustul. Am incercat si cu sare de lămâie dar nimic, ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andreeaioana1515 a răspuns:

Îți recomand să bei multa apa și să consumi alimente care nu îți agaseaza gura. Ceea ce ți s-a întâmplat este normal deoarece pasta de dinți conține substanțe destul de puternice (nu degeaba ne clatim după periaj) care nu ar trebui să rămână în gură prea mult timp. Sarea de lămâie decât a înrăutățit situația. In. 2-3 zile de acum ar trebui sa revină totul la normal, daca bei apa și nu pui toate prostiile in gură. Evita sa te mai speli pe dinți. Și din nou. Bea apa! Despre măsea, Nurofen Express forte (capsule noi) pentru durere este cel mai bun, tantum verde daca este puroi, totodată, pentru puroi trebuie de mers la medic sau să iei Augmentin. Nu mai incerca prostia cu pasta de dinți. E un mit care ți-a daunat din cate poți observa...

| eiblab explică (pentru andreeaioana1515):

Multumesc frumos, te tin la curent.

| andreeaioana1515 a răspuns (pentru eiblab):

Cat dai pe tantum verde sau Nurofen sau Augmentin, te duci la orice dentist 80 lei și te rezolvă

2 răspunsuri: