| clssph a întrebat:

Acum cateva zile mi-am facut un piercing in cartilaj si inca sangereaza. (folosesc crema cicatrizanta si un dezinfectant usor pentru piele sensibila) Va trece de la sine sau ar trebui sa vad ce are?
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexhadarean a răspuns:

Normal pentru pierce trebuie sa folosesti betadina crema sau crema de galbenele dupa ce ai folosit'o ar trebui sa se faca scoarta, o sa te doara cateva zile si dupa trece de la sine...dar pana trece cand dezinfectezi sa nu il scoti afara timp de cateva luni deloc, poti folosi apa oxigenata pentru dezinfectare

| clssph explică (pentru alexhadarean):

Folosesc baneocin crema. si un ser fiziologic deoarece apa oxigenata imi usuca foarte tarevpielea si simt ca ma arde.

| alexhadarean a răspuns (pentru clssph):

Seru fiziologic nu ii nu stiu cat de puternic, ii normal ca apa oxigenata sa te arda un pic dar iti face bine, te invat un lucru, atata timp cat apa oxigenata face spume cumva inseamna ca iti curata infectia!

2 răspunsuri: