| FashionDream a întrebat:

Acum cateva zile stateam linistita in pat si deodata am inceput sa ametesc, sa am frisoane, inima îmi bătea foarte tare si respiram din ce in ce mai greu, plus ca imi mai era si greata. Am citit pe net ca toate astea sunt simptome ale atacului de panica. Credeti ca asta a fost? Daca da, oare de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact.Un mic atac de panica.De la stres, probleme in familie sau emisiuni la tv si filme care au rolul de baga aceasta boala in lume.TPU e plin de astfel de intrebari.Stresul,problemele in familie,o problema din trecut ce te urmareste si acum, nealimentatia corecta, mese naspa la orice ora vrei, somnul neregulat, filme de groaza etc.Toate duc la atac de panica.

0 răspunsuri: