| TheTruthBeneathTheRose a întrebat:

Acum ceva vreme am stors niste cosuri de pe fata si au lasat pete rosii. Am aplicat o crema naturista si s-au mai ameliorat lasand pete. Ce pot folosi pentru a scapa de aceste pete?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoseOfTheFire a răspuns:

Eu iti recomand din proprie experienta sa folosesti gel cu extract din melc eu am dat si a dat rezultate.

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Hei :*, spune-mi si mie cum ai utilizat acest gel si in cat timp ti-a dat rezultate? mi-am cumparat de curand si o folosesc de 3-4 zile si nu prea as vedea rezultate, multumesc.

| RoseOfTheFire a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Nu mai folosesc gel acum mi-am luat o mixutra foarte buna de la farmacie e preparata intr-o sticla costa cam 15 lei acum nu stiu daca o vei gasi la orice farmacie eu abia am gasit-o depinde unde locuiesti daca esti din Buzau ca mine te indrum la farmacia de unde am luat-o.

Eu te-am intrebat despre acel gel, iai recomandat 'gel cu extract de melc '. raspunde-mi si mie la prima intrebare care ti-am pus-o despre acest gel, te rog

Da si eu ti-am zis ca nu mai folosesc acest gel oricum daca vrei sa stii primele rezultate apar dupa 2 saptamani acum depinde si de tipul de acnee pe care il ai si cat de grava este oricum la mine a dat rezultate in proportie de 70 %

Faza este ca de acnee am scapat de ceva timp, am pete atata tot, pe ambii obraji..petele a ramas de la aceea acnee, am tenul gras, mi-am cumparat de cateva zile acest gel si de 4 zile ma tot dau cu el dimineata si seara, pe tenul curat, dar nu stiu. crezi ca mi-ar da rezultate bune dupa 2 saptamani?

Sincer incearca si tu si vezi ce o sa fie dupa 2 saptamani si eu am tenul gras si imi apar mai mereu cosuri am dat cu toate cremele posibile dar acum ramane sa astepti rezultatele poate sa fie si dupa 2 saptamani sau 3 depinde. Bafta!

Daca ai cosuri, iti recomand Mibazon, l-am folosit timp de 14 zile, aveam acnee foarte ' urata', dupa ce mi-am terminat tratamentul 10 % se vedea ca a disparut, dar dupa ma spalam pe fata cu sapun cand imi mai aduceam eu aminte, dupa o saptamana dintr-o data imi trecuse tot, dar am ramas cu petele astea handicapate.

Acum nu mai am asa multe cum aveam inainte mi-au mai trecut. Folosesc mixtura care am cumparat-o de la farmacie si vad ca incepe sa dea rezultate oricum multumesc.Iti recomand sa te duci la un dermatolog in legatura cu petele.

Hmm, o sa vad pe parcus ce fac, multumesc de sfaturi, te puup.

Cu placere sper sa auzim de bine.

13 răspunsuri:
| kitten95 a răspuns:

Mai aplica si asteapta...petele alea o sa-ti treaca insa trebuie sa ai rabdare.

| Miruna83 a răspuns:

Daca tot folosesti solutii naturisete ..incearca zeama de lamaie, aplica..si lasa sa actioneze 10-15 min(este posibil sa te usture un pic fata) apoi clateste cu apa rece.

| Krisuu333 a răspuns:

Un remediu naturist, ar fi ceaiul de musetel :d. Trebuie doar sa te speli usor si o sa-ti treaca thinking Daca nu utilizeaza crema de galbenele. Puuup:*