Eu iti recomand din proprie experienta sa folosesti gel cu extract din melc eu am dat si a dat rezultate.
Hei :*, spune-mi si mie cum ai utilizat acest gel si in cat timp ti-a dat rezultate? mi-am cumparat de curand si o folosesc de 3-4 zile si nu prea as vedea rezultate, multumesc.
Nu mai folosesc gel acum mi-am luat o mixutra foarte buna de la farmacie e preparata intr-o sticla costa cam 15 lei acum nu stiu daca o vei gasi la orice farmacie eu abia am gasit-o depinde unde locuiesti daca esti din Buzau ca mine te indrum la farmacia de unde am luat-o.
Eu te-am intrebat despre acel gel, iai recomandat 'gel cu extract de melc '. raspunde-mi si mie la prima intrebare care ti-am pus-o despre acest gel, te rog
Da si eu ti-am zis ca nu mai folosesc acest gel oricum daca vrei sa stii primele rezultate apar dupa 2 saptamani acum depinde si de tipul de acnee pe care il ai si cat de grava este oricum la mine a dat rezultate in proportie de 70 %
Faza este ca de acnee am scapat de ceva timp, am pete atata tot, pe ambii obraji..petele a ramas de la aceea acnee, am tenul gras, mi-am cumparat de cateva zile acest gel si de 4 zile ma tot dau cu el dimineata si seara, pe tenul curat, dar nu stiu. crezi ca mi-ar da rezultate bune dupa 2 saptamani?
Sincer incearca si tu si vezi ce o sa fie dupa 2 saptamani si eu am tenul gras si imi apar mai mereu cosuri am dat cu toate cremele posibile dar acum ramane sa astepti rezultatele poate sa fie si dupa 2 saptamani sau 3 depinde. Bafta!
Daca ai cosuri, iti recomand Mibazon, l-am folosit timp de 14 zile, aveam acnee foarte ' urata', dupa ce mi-am terminat tratamentul 10 % se vedea ca a disparut, dar dupa ma spalam pe fata cu sapun cand imi mai aduceam eu aminte, dupa o saptamana dintr-o data imi trecuse tot, dar am ramas cu petele astea handicapate.
Acum nu mai am asa multe cum aveam inainte mi-au mai trecut. Folosesc mixtura care am cumparat-o de la farmacie si vad ca incepe sa dea rezultate oricum multumesc.Iti recomand sa te duci la un dermatolog in legatura cu petele.
Hmm, o sa vad pe parcus ce fac, multumesc de sfaturi, te puup.
Cu placere sper sa auzim de bine.
Mai aplica si asteapta...petele alea o sa-ti treaca insa trebuie sa ai rabdare.
Daca tot folosesti solutii naturisete ..incearca zeama de lamaie, aplica..si lasa sa actioneze 10-15 min(este posibil sa te usture un pic fata) apoi clateste cu apa rece.
Un remediu naturist, ar fi ceaiul de musetel :d. Trebuie doar sa te speli usor si o sa-ti treaca Daca nu utilizeaza crema de galbenele. Puuup:*
andreea964 întreabă:
rihanna7865 întreabă: