| nexT_2456 a întrebat:

BUNA TPU! Acum de vreo luna de zile mi-am facut analize la sange si de atunci ma tot doare mana, atunci imediat dupa ce am facut baie mi-a aparut o pata maro si am pus compresa cu apa rece si a trecut. Dar de durut nu stiu de ce ma tot doare si simt mana grea si o slabire in mana si mai mi se inclesteaza si degetele. Ce pot sa am oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristina97_8056 a răspuns:

Du-te la doctor cat mai posibil poti avea rob grave

2 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Simtomele pe care le acuzi, nu sunt de la intepatura cu seringa.Tu ai spasmofilie(lipsa de calciu), si te sfatuiesc sa mergi la doctor sa iti prescrie o reteta.Sanatate!

| Gabonne1982 a răspuns:

Este posibil sa-ti fi spart vena.Cand iti sparge vena,iti apare in acel loc o pata, care se retrage in cateva zile/o saptamana. Daca ai vena sparta, ea se reface de la sine intr-o perioada mai mica sau mai mare (depinde de organismul tau)