Du-te de te culca, ca ce ai citit si ce ai inteles este taman pe dos.
Daca te-ai fii inecat propriu zis acum erai mort, dar tu e scrii aici pe forum, deci esti bine merci.
Te rog mult, nu mai ciii ce nu esti capabil sa intelegi, ca te sperii singur!
De la o cana cu apa nu moare nimeni inecat, daca inghiteai 10kg as fi inteles, dar omul bea in mod normal 8 cani cu apa pe zi.
Bineînțeles că e o prostie ca oricine sa moara,, înecat " doar pentru ca a inghitit/inhalat o cana de apa - pur și simplu e absurd sa existe asemenea informații în eroare, care sa ii zapacească în totalitate pe cei care trec prin asemenea situații. M am speriat pentru ca au zis oarecum ca inecul,, secundar " se petrece după 24 ore, însă este valabil numai în cazul celor care s au mai înecat.
Dar numai cand bei cantitati imense de apa, nu 1 singura cana cum ai baut tu.
Exact, este imposibil teoretic sa te ineci târziu doar ca ai,, inghitit " / aspirat din greseala putina apa, dar s-a dus în stomac, nu? Va mulțumesc!
Adică dacă înghit o sămânță sau un sâmbure de visina îmi umplu plămânul? Peste o luna tușesc floarea soarelui, scuip ulei și visinata.
A alunecat mai repede. Nu ai înghițit-o, ai lăsat-o sa curgă, hap după dulap ca flamanzila.
Nu are nimic, se dizolva, e în drum spre stomac. Nu as dori sa se întâmple cuiva sa i se blocheze căile respiratorii cu o pastila sau
mai ales cu orice altceva
Asa este, într adevăr. Oricum nu întra nici apa / nici mâncare în plamani, chiar daca te ineci. Inecul este foarte rar in aceste evenimente, dar se mai intampla sa fii oarecum controlat de o anxietate. Este foarte rar sa se întâmple asemenea evenimente negative. Mi am dat seama oarecum târziu dupa ce mi ai raspuns ca doar a alunecat apa foarte rapid, când am inghitit pastila. Din cauza alunecării rapide a apei, m-a apucat o teama intensa deodată, va mulțumesc!
Stiu sentimentul, stai linistit, singura ta sansa de a... este sa fii speriat de acest lucru atat de tare, incat tensiune, stop cardio, etc. dar nu ai motiv. Toti am trecut prin asta odata, o sa mai patesti, garantez. Calmeaza-te. va fi totul bine!