| Canndii a întrebat:

Buna TPU
Acum doua zile am terminat tratamentul cu Amoksiklav (antibiotic) si din ziua in care l-am terminat am simțit niște mâncărimi in zona genitală.
Cand m-am uitat am vazut ca pe corona si putin pe sulcus am niște bubițe mici, gen o iritație aici-colo. Nu ma deranjează doar faptul ca imi provoacă mâncărimi cand sunt in public, si nu pot face nicio acțiune, daca știți ce zic.
Întrebarea mea este daca va trece de la sine sau va trebui sa urmez un tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Tratamentul de antibiotic se ia mereu cu o protectie gastrica, altfel risti sa faci candidoza.Mergi la farmacie si cere ovule pentru candida, citeste bine prospectul. Poti lua si cateva plicuri de tantum rose, sa te speli cu acel praf dizolvat in apa.cel mai indicat ar fi sa mergi la un ginecolog, dar ca sa nu stai asa pana atunci, astia sunt pasii happy

| Canndii explică (pentru katy):

Sunt baiat...

| katy a răspuns (pentru Canndii):

Scuze nu aveam de unde sa stiu.atunci cere de la farmacie o crema pentru candidoza. Daca nu ma insel, Canesten se numeste si citeste prospectul sa vezi cand trebuie sa te dai, sa te speli bine cu apa din abundenta, fara sapunuri parfumate si daca poti mergi la un urolog

| Canndii explică (pentru katy):

Maine voi merge la medic urolog pentru consult.

| katy a răspuns (pentru Canndii):

Perfect.Sanatate multa!

| Felys a răspuns:

Poti sa te ungi cu nidoflor, probabil e o candida din cauza antibioticului