| Xozi a întrebat:

Bună TPU. Acum doua zile eram cu cineva in masina si o pisică a iesit in fata acesteia. In momentul franarii pentru a evita pisica, am dat cu capul in coltul mânerului de deasupra portierei si am făcut un cucui in locul respectiv. De atunci prezint o durere de cap pe partea respectiva. Ar trebui să merg la spital sa fac niște investigatii, exista risc de contuzie sau ar putea fi o migrena?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil să fie contuzie dacă ai sensibilitate la lumină şi greață. Cel mai bine vezi un medic să fii sigur că nu ai o traumă severă. Dacă vomiți, ai probleme de vedere, leşini, ai o stare de confuzie, nu recunoşti oameni cunoscuți trebuie să mergi de urgență la spital. În orice caz nu sta singur acasă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru fundă.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Migrena nu poate fi de la o lovitura.
Daca ai dureri de cap si peste o saptamana (in acel loc), atunci n-ar strica unn control neurologic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu strica un consult la neurologie. Ar fi trebuit sa-ti treaca durerea si sa ramai doar cu cucuiul.
Pt cucui, poti lua Arnica Montana, un tratament homeopat. Sau consulti un medic homeopat.
Dar tot la neurologie ajungi.

| kalasnicov22 a răspuns:

Pisica a patit ceva?

| Xozi explică (pentru kalasnicov22):

Nu. Am reusit sa o evităm.

| user937483737banned a răspuns (pentru kalasnicov22):

Iti e de pisica sau de el? da o doamne iarta ma, cat despre utilizator mergi la doctor

| kalasnicov22 a răspuns (pentru user937483737banned):

Cap ai, minte nu-ti mai trebuie, ai cele mai banale si mai inutile raspunsuri de pe acest site.
Vezi-ti de viata ta inutila si zbuciumata poate reusesti sa inveti ceva.

| Xozi explică:

Întradevăr a fost contuzie. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.