Trebuie sa mergi la medic. Daca este capusa ti-o va scoate si iti va da antbiotic (probabil). Lasa frica!
Du-te la urgente 5-10 minute si se rezolva. Eu am auzit ca merge cu motorina parca.
Daca este sa fie capusa, cel mai bine este sa o scoata un medic. Operatiunea dureaza cateva min, nu este dureroasa, eu am fost cu copilul meu si totul a decurs ok. Cu cat scoti mai repede capusa, cu atat mai bine. Medicul trebuie sa iti arate ca a scos toata capusa, nu a ramas vreo parte din ea sub piele. Daca nu este capusa, cu atat mai mult trebuie sa mergi la doctor ca sa afli despre ce este vorba. Curaj si succes!
Stiu cum e sa iti fie frica, si eu am avut o capusa pe picior si pana la urma nu m-am dus la medic, mi-am scos-o singura...Ai nevoie de multa acetona pe care sa o pui pe ea, si cand vezi ca scoate piciorusele o apuci cu penseta, apoi dezinfectezi cu alcool metilic. Te pup :*!
Fosforul este cel mai bun sau untura. In fine, iti zic una din metode, ia un chibrit si incearca sa dai cu el de jur imprejurul ei.
Buna! Cel mai bine este sa iti invingi frica si sa mergi la doctor, tu singura sau cu ajutorul internetului nu poti determina cat de grav este. Nu ai de ce sa iti fie frica sincer, du-te si fa un control, este cel mai bine asa. Succes!