| tibimania a întrebat:

acum o luna de zile am fost la doctor in comuna la mine de gura mamei care vroia sa vada ce am de am crescut asa,, mare"am 1.88 la 16 ani si cica mai cresc un pic. oricum aici in comuna mi a zis ca nu am nimic si m a trimis la oras la spital la o doctorita care mi-a zis ca am oscolioza (stateam eu mai stramb)oscolioza avansata dar acasa ne am uitat si am vazut ca am coloana dreapta si umerii tot drepti. Dar ce m a speriat pe mine este ca ea mi a dat de facut un set de radiografi la genunchi si la coloana si analize de sange, si le a zis parintilor mei ca sa vina FARA mine inapoi la ea si asta ma nelinisteste pe mine)va rog spunetiva parerea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Merry3ux a răspuns:

Eu cred ca nu ai motiv sa te ingrijorezi! si eu sunt destul de inalta la varsta mea si nu imi fa proble, dar cred ca acum deja ai aflat raspunsul nu?