| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU acum o luna m-am spălat cu săpun cu sulf si mio aparut o multime de cosuri pe obraji,bărbie,nas si a început să iasă si un fel de grăsime pe nas. Acum au trecut în mare parte doar urmele au rămas și acum miau aparut pe frunte extrem de multe si ma mananca rau, credeți că o sa treacă ce ar trebui sa fac vreau sfaturi bune si pozitive fiindcă am început sa devin depresiv din cauza asta pentru că toți prietenii și cunoștințe rad de fata mea fiindcă înainte nu aveam mai deloc unu, doua atât.

P.S. De cand am folosit săpunul acela nu m-am mai dat cu nimic pe fata doar apa si after shave după ras si ma mananca foarte rău pe frunte mai ales cand transpir, am început sa stau in casa sa ma feresc de soare si sa transpir mai puțin poate se mai duc. Credeti ca se mai vindeca am 17 ani, la dermatolog o zis parintii ca nu ma duc fiindca o să-mi treacă de la sine dar am deja mai bine de o lună și o început psihic să ma afecteze, cu alifi nu ma dau pentru ca toți îmi zic sa las asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

De ce nu te-ai spalat cu acid sulfuric macar?

| Violleta2022 a răspuns:

Comprese cu ceai de musetel sau pelin si se vor calma si mancarimile si iritatia si va trece de tot.
Incearca sa nu te barbieresti foarte des, poate odata pe saptamana sau mai rar, mai ales ca abia ti-au iesit tuleile si nu ai cine stie ce par pe fata.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu cred că trebuie să schimbi aftershave-ul ori pasta de ras!
Tu folosești ceva, în mod regulat, care îți provoacă alergie, de aceea nici nu te vindeci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot din sfaturi ai facut si prostia asta sa te speli cu sapun de sulf.mergi la medic, serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii tai vorbesc prostii.
Du-te la doctorul dermatolog,sa nu se agraveze si sa dai in altele.Ce e asa greu,nu dureaza decat cateva ore sa zicem (pana ajungi acolo, pana te consulta, iti da tratament, si acasa).
Pentru cateva ore, esti dispus sa ramai cu alea pe fata pana cand "trec de la sine"?

| nestiy a răspuns:

Fugi la medic si nu mai asculta toate prostiile.