| roxaa_5485 a întrebat:

Buna TPUcrying
acum o ora am fost la un doctor la optica medicala
crying
am aflat ca port ochelari
Cum e? Purtati?
crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Cu 3 luni in urma am aflat si eu ca trebuie sa port ochelari.Si mi-a placut ideea, intrucit mereu am fost atrasa de persoanele care purtau.Ma fascineaza pur si simplu. Dar nu m-am adaptat din prima.La inceput primele citeva saptamini credeam ca innebunesc.Ma enervau la culme. Aveam impresia ca o sa-mi strice vederea mai tare. Dar dupa vreo 3 saptamini m-am adaptat si cind ma surprind in situatia in care ii caut crezind ca i-am piedut sau i-am uitat undeva, in timp ce ei sunt pe ochi.Nu e greu deloc acum.Ba chiar mau intrebat multi daca ii port ca decor de frumusete sau daca am intr-adevar probleme.Multora le vine greu sa creada ca intr-adevar am nevoie de ei, le pare ca i-am luat ca sa fiu la moda.Am auzit discutii ale fetelor in transport in care mentionau ca ochelarii chiar ma prind si imi sta super fain in ei. Ei vezi. mi-am ales o rama care sa mi se potriveasca si care sa nu ma incomodeze. Fa si tu acelasi lucru.Pe mine ochelarii ma arat mai serioasa si imi acopera unele neajunsuri. Poate si in cazul tau sa fie asa. O sa vezi pe parcurs.In orice caz urez mult succes.Si nu trebuie sa ai teama.

5 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Asta-i motiv de plans? O, Doamne.Si eu port ochelari si ma mandresc cu asta. Oamenii ma vad mai speciala, mai interesanta, mai ales ca am si niste ochelari cool.Asta sa-ti fie cea mai mare problema, ca porti ochelari.oh go on

| karina_5950 a răspuns:

Da eu port de la varsta de 14 ani si acum la maturitate iti spun ca este foarte bine. Efoarte bine.Nu te teme. E chiar intelectual sa porti ochelari.Ai sa te obijnuesti in timp, mai ales daca iti faci rame mai la moda.

| yoGabriela a răspuns:

Doamne, nici nu stii cat esti de norocoasa, crede-ma...Eu nu trebuie sa port ochelari dar mi-as dori ff mult, sunt pur si simplu la moda(mai ales daca iti iei o rama cool). Nu stiu cum e sai porti zile intregi pe pielea mea, dar am un prieten acre poarta de ceva vreme si mi-a zis ca te obisnuiesti repede, iti trebuie doar curaj si ambitie.Stai fara griji, te invidiaza multilaughing tongue :X
fundita?big grin big grin smug

| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Sa sti ca nu e rau.esti aceeasi persoana ata ca ai un accesoriu in plus.atata tot.nu trebuie sa plangi pentru. atata si eu am ochelari si crede-ma ca si eu am fost speriata de ce vor spune colegii de la scoala cand mavor vedea cu ochelari. dar nu au zis nimic mau intrebat doar cand i-am pus si atat. dar retine:nu e motiv de suparare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Port ochelari de pe a`ntaia. sunt pe a 7a acum. nu e mare chestie. te obisnuiesti repede si dupa un timp nici nu iti mai dai seama ca ii ai pe ochi. + ca ochelarii iti dau un aer mai inteligent. si da.smug e tare.