| dani97 a întrebat:

Buna TPU... acum o saptamana, ai mei au vrut sa ma duca la dentist( ma anuntasera cu o saptamana inainte), insa nu am fost, deoarece in ziua respectiva mi-a fost rau, adica tremuram tot. si acum vor sa tina secret si o sa ma trezesc cu ei ca spun : hai la dentist. chiar acum esti programat. cum as putea sa scap, daca s-ar intampla asta/? funda:X nu vreU SA MERG

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Hai ma Dani nu fii atat de fricos! este vorba totusi despre dintii tai, si parintii iti vor binele, sau vrei sa ai mai tarziu probleme grave, dureri insuportabile si o dantura urata?
Nu e mare lucru, mai mare este frica pana la dentist, dar sa stii ca s-au inventat si analgezice asa ca daca iti vor face ceva nu o sa simti durere.
Bafta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa vezi ce misto o sa fie cand ai sa ai o carie si o sa te doara de innebunesti nici macar sa mananc nu ai sa poti

| RadioactiveUranium a răspuns:

Frate teinteleg la fel am facut si eu dar cand m-am asezat pe scaun am simtit ca frica s-a dus.Bafta! funda