| Geochoco a întrebat:

TPU..Acum o saptamana am fost la plaja si am stat aproape toata ziua in soare..si cand am ajuns acasa eram...rosie..chiar daca ma dadusem cu crema de protectie.Si dupa o zi ma ustura foarte tare pielea..Acum ma decojesc pe corp in unele locuri..de exemplu pe fata, picioare, spate, umeri, burta si mi-e frica sa nu-mi ramana semne. Exista vreo crema care ma poate feri de semne in urma decojirii? Va rog frumos, care ma va putea ajuta ii voi da funda. happy...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DiannaDi a răspuns:

Stai linistita! e o reactie normala a pielii! ai stat prea mult la soare si e normal sa ti se decojeasca pielea, dar NU iti vor ramane semne, stai relax.
poti folosi orice crema de corp, important e sa bei multe lichide pentru a-ti hidrata pielea si poti folosi eventual crema de galbenele, dar daca nu ai, foloseste orice alta crema, doar sa pui mai multa ca de obicei.
pe viitor, sa fii mai atenta pentru ca nu e de joaca cu soarele, pot aparea in timp boli de piele, asa ca incearca sa stai mai putin la soare! bafta!

5 răspunsuri:
| sparky34 a răspuns:

Cauta in farmacii crema de dat dupa plaja pentru calmarea a arsurilor.

| LittleHobbitLover a răspuns:

Eu am pățit așa în tabără. Nu-i nimic. Am fost izolată o săptămână, și m-am decojit mult. Nu a rămas niciun semn.
Numai bine!

| SpartaGirl a răspuns:

Din cate stiu, decojirea nu lasa semne daca o lasi pur si simplu sa cada, insa, daca tragi si "n-o lasi in pace" s-ar putea sa-ti ramana semn.Si eu am patit la fel si nu am folosit crema.A cazut pur si simplu happy Dar daca chiar insisti, te poti duce sa intrebi farmacista happy! Sfattongueielea ta poate are nevoie de un factor de protectie mai mare.Eu de obicei ma dau cu 50+.

| Geochoco explică:

Multumesc pentru raspunsuri happy

| Geochoco explică:

Multumesc pentru raspunsuri.big grin