Ti s-a raspuns deja la intrebarea asta, aici:
https://www.tpu.ro/......m-curatat/
Este o chestie de igiena personala: spala puta de 5 ori pe zi daca trebuie cu multa-foarte multa apa calda si sapu si curata crusta de mizerie cu unghia sau peria, pana o dai jos.
Masturbarea este interzisa pana la vindecarea completa!
Heyy revin cu un update.
Penisul nu mai este incretit deloc dar a rămas ca un fel de cicatrice daca pot spune asa adică pe partea din spate a penisului înspre vârf se vad niste vene mici și dese iar pe margine încă este puțin roșu.De 4 zile mă dau cu kanamicina (a redus din roșeață aceasta crema) oare acele "vene"vor trece? A trecut deja o lună și tot nu și-a revenit complet oare își va reveni?
Te sfatuiesc sa mergi inapoi la control, la medicul urolog care te-a vazut si ti-a pus diagnosticul de balinita, fiindca aceea este o infectie destul de severa care netrata corect si complet iti afecteaza penisul foarte grav. Cu asa ceva nu te joci, fiindca apar complicatii si in cazuri grave poate sa-ti fie amputat.
sanatate multa!
Hey pff nj ce sa mai fac am căutat pe net și arată că niste vene sparte... Nu mă doare nu mă ustura absolut nimic. Ele nu se văd decât când penisul este în erecție. Îmi este tare frica sa nu fie ceva mai grav.O sa le spun părinților în seara asta dar cel mai probabil îmi spun că nu am nimic și să mă dau cu crema și să aștept să treacă. cred că mâine aș merge la doctorul de familie sa vad ce spune... când am fost la el a spus că este o urmare a balanitei netratata. El nu mai are nimic înafara de acele vene. Îmi este foarte frica