| nannsj a întrebat:

Acum o zi m-am lovit la oute, cel mai rau m-a durut cel stang (durere insuportabila).
Nu am outele umflate, dar mi s-a pus o durere pe piciorul stang care tine de la genunchi pana la talpa. E o durere suportabila, cand misc piciorul sau il pun in anumite pozitii simt acea durere.
Mentionez ca febra musculara nu am si ca am o durere pe os.
Am 13 ani btw.
Nu am stiut in ce categorie sa incadrez intrebarea si am pus-o aici.
Va rog ajutor... ma sperie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AmBananaMare a răspuns:

Păi la doctor era greu să mergi

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca testiculele nu sunt tumefiate (umflate) si invinetite, atunci In cel mult 2-3 zile iti va disparea durerea instalata in testicule cat si cea resimtita in muschii piciorului ''afectat''. In astfel de situatii este indicat sa-ti pui peste ''oute'' pe perioada noptii o compresa imbibata cu infuzie/ceai de musetel care sa fie din cand in cand reimprospatata. Durerile usoare pot fi tratate cu analgezice/calmante orale, administrate pentru o zi sau doua. Multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat