| Sibile a întrebat:

Acum pisica mea are 8 luni si a intrat din nou in calduri dar in aceasta caldura se manifesta:se rostogoleste pe covor,miauna, cand o ating imediat face pozitia de imperechere si este mult mai afectuasa dar, cand avea 5 sau 6 luni ea nu se manifesta cu pozitia de imperechere doar cu celelalte manifestari.Mama mi-a spus ca o s-o sterilizam dar mai e pana atunci... Va rog din tot sufletul ce imi sfatuiti sa fac pisici mele mai ales ca miauna mult si cateodata merge la usa, va rog vreau s-o tin ocupata sa nu mai miaune.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Nu poti face nimic pentru pisicuta, ca sa iasa din calduri, doar sa-i dai pastilute(sau se fac si injectii), cumparate de la o farmacie veterinara.Asa se manifesta ea:vrea sa iasa afara, miauna tot timpul, urineaza mai des, etc.Perioada de calduri, tine intre 4-5 zile si 2-3 saptamani.Dar, este mult MAI PERICULOS, cu aceste tratamente repetate(punand la socoteala disconfortul creat de pisica in familie, cheltuielile repetate), decat STERILIZAREA.Aceasta trebuie facuta DUPA CE IESE DIN CALDURI,operatia in sine dureaza putin, acasa ti-o poate da intr-o zi, iar perioada de recuperare dureaza in jur de o saptamana-doua, apoi in functie de cum s-a prins rana, se scot firele.

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Masturbeaz-o.

| OoBunnyoO a răspuns:

Este normal sa faca asa. Prima data cand intra in calduri, de obicei, pisicile nu arata toate semnele.
Exista la magazin pastile pentru pisicile care intra in calduri. In perioada asta, nu prea ai ce sa ii faci. Incearca sa eviti sa o atingi sau sa o bagi in seama acum, pentru ca asta o sa o irite si mai mult.
Daca ii vei da pastile cam intr-o zi, doua ii va trece, insa evita sa le folosesti pe o perioada indelungata, pentru ca ii pot afecta sanatatea mai tarziu. Sterilizeaz-o cat mai repede, asa o scapi si pe ea si pe voi de stres.

| Bryan_Gîrla_1997 a răspuns:

E naspa daca stai la bloc
e normal sa nu aiba manifestari de genul la 5-6 luni dar e ciudat totusi sa se manifeste asa in perioada asta. si mai ciudat e ca ai spus ca"din nou"
mi se pare crud sa o sterilizezi... incaerca sa-i gasesti si tu un partener laughing doar pisoii mici sunt draguti
sau mai scoate-o si tu mai des pe afara ca are nevoie si asa se mai elibereaza

| pietrean a răspuns (pentru Bryan_Gîrla_1997):

Este NORMAL, ca o pisica sa intre in calduri la 5-6 luni.
Este mai "crud", sa ai grija de o pisicuta si sa nu o castrezi:tratamentele cu pastile pentru a nu mai intra in calduri,dauneaza sanatatii animalului,pe cand sterilizarea,este recomandata,tocmai pentru a nu face pui si nu dauneaza cu nimic(doar se poate ingrasa,dar asta se rezolva prin mancare mai putina si miscare).Nu este mai CRUD, sa faca animalul pui, apoi acestia sa fie aruncati pe afara. Apoi, si animalul caruia i s-au luat puii, intra iar in calduri.De asta sunt atatia caini si atatea pisici pe strada, pentru ca oamenii nu sunt constienti, educati.

| HaiLatra a răspuns:

Pai eu stiu de ce. adica vrea sa i bagi degetu in cur sa se f** nu?