| cristi1000 a întrebat:

Buna tpu.Acum vreo 3 saptamani am muscat din ceva tare, si mi.am crapat molarul stang.
Dupa cateva zile aveam sensibilitate la rece.
Abia apoi au inceput sa apara durerile insuportabile pe care le mai calmam cu apa calda.
Acum problema e ca dintele tot ma doare cu draci si daca vrea sa pun apa calda ma inteapa si mai tare de nu mai pot.
Trebuie sa tin acum apa rece vreo 15 secunde si dupa sa scuipi sa clatesc,si sa repet ca sa mai scap putin de durere.
Am luat nurofrn,modafen, paracetamol nimic nu isi face efectul.
Nu pot sa dorm din cauza asta.in ultimele 3 zile am dormit doar cateva orr 4-5 max.
Cum sa fac sa dispara durerea macar pt cateva ore? ca daca nu mai pun apa rece in gura ma doare de numai pot.

Dau funda.
Ps: Fara vizita la stomatolog ca nu am cum ca sunt sarbatorile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonim0852 a răspuns:

Eu folosesc in astfel de situații un cățel de usturoi ( il țin intre dinti, nu il înghitlaughing si chiar functioneaza.

| cristi1000 explică (pentru anonim0852):

Am incercat, nimic.