anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum vreo doi ani am facut o alergie la ceva si am avut un fel de bubite pe picioare.Problema este ca nici acum,dupa doi ani de zile nu mi-au trecut urmele-adica bubele s-au vindecat desigur,insa mi-au ramas niste urme ca un fel de vanatai,cum iti ramane atunci cand se vindeca o rana-pielea este roz-albastruie in locurile unde am avut bubele.Ce pot face sa imi treaca? O crema ceva? Deci nu sunt ca niste cicatrici, ci doar a ramas pielea colorata ciudat si nu pot purta pantaloni scurti etc. si a venit vara!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| redhiller a răspuns:

Cel mai bine ar si sa te duci la un doctor sa.ti recomande el cvhappy

2 răspunsuri:
| Sandru_Andreya_1995 a răspuns:

Inseamna ca ai fost alergica la capsuni
ca si eu cand am fost alergica la capsuni mi s-a intamplat la fel... dar eu m-am dus la urgenta cu mi-au aparut si mi-au trecut. Daca te duci la un control o sa iti dea o reteta pe care scrie numele unei creme si trebuie sa te dai cu ea 3 saptamani... FUNDITA

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mult o terapie cu laser după vârsta de 18 ani!
Pa, pa.