| JuliaZ a întrebat:

Buna TPU, adresez aceasta intrebare in special persoanelor care au luat Roaccutane si stiu despre ce este vorba. Este normal ca in primele saptamani sa ai dureri de cap ca si cum simti o mica presiune in cap sa te simti mai obosit ca de obicei si sa ti se faca rau? Sunt pe la inceput cu tratamentul, am avut cateva dureri pe cap pana acum si o singura data am patit sa ma trezesc din somn pentru ca imi era foarte rau, credeti ca este normal sau ar trebui oprit tratamentul? Si inca o intrebare, in cat timp de la oprirea tratamentului pot avea copii? La voi cum a fost? Ce simptome ati avut, dupa cat timp ati avut copii? Care au fost experientele voastre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu mi se pare normal sa continui tratamentul daca iti da dureri de cap. Ti l-a recomandat medicul? Vorbeste cu el sa gaseasca un inlocuitor. Si pentru celelalte intrebari, vorbeste cu medicul.