| AnduuSweetyCandy a întrebat:

ajutati-ma. Am stat in camera vreo ora apoi m.am dus in bucatarie si mama imi zice ca am o zgaarietura pe fata. Era adevarat. am zis ca m.am scrpinat si m.am zgariat. Apoi peste vreo 3o de minute ma duc la baie ( nu aveam nimic pe fata ) apoi ies si ma uit in oglinda de pe hol si mi. a aparut o zgarietura pe nas! Nu m.am scarpinat! Dc mi.au aparut zgarieturile?
Dau fundita. x

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

O fi ceva supranatural,

wooow ai puteri supraomenesti laughing

nu stiu ma ce sa zic

| lplostonyou a răspuns:

Poltergeist?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E semnul diavolului, pocaieste-te.

| Mandy4105 a răspuns:

Fenomene stranii... poate nu erai zgariata poate ai umblat cu ceva pix rosu sau carioca sau ceva cu care sa te murdaresti de fapt...

| Marya6329 a răspuns:

Wowwwwwwwwwww creca ai un spirit in casa...serios de curand am vazut un reportaj despre o femeie care avea un spirit in casa si unori o ataca, stiu ca suna ciudat da era adevarat altfel cum iti explici

| AnnaDee a răspuns:

Sigur nu ai visat? Se intampla des... Si mie...

| AnduuSweetyCandy explică:

Ma speriati! :O.Si nu nu aam visat ca s.a intamplat acum o ora.

Ati bagat spaima in mine!

| Jadis a răspuns:

Sa o luam logic...Poate nu te-ai uitat tu destul de bine in oglinda de la baie. SE poate ca si lumina care cade pe ea sa fie de vina. Poate una e mai luminata si alta nu sau sunt luminate diferit. Sau o fi ceva in neregula cu oglinzile tale. Nu te panica. Acum mai ai zgarietura? Ma rog cel mai bine e sa te uiti intr-o oglinda mizca in fata unui geam. Cea mai buna lumina e cea naturala. Uita-te bine la ea. Dupa care revino. Si faci la fel in continuare. Poate aia o fost o simpla coincidenta sau cine stie...

Nu stiu ce zic astia cu ceva supranatural. Da e o explicatie buna. Se vede ca se uita la filme. Ma rog... daca pana acum in casa la tine nu s-a petrecut nimic supranatural atunci nu are cum sa fie de la aia. Eu zic sa urmaresti in oglinda daca se mai repeta zgarieturile.

ArcaLuiNoesScufuda si Marya au bagat spaimpa in mine. Chiar e asta? Nu poate fi cea cu tesuturile sau cu corpul meu? Funditse.Sa spuna mai multi

Mi se pare ca am probleme cu inima poate fac infarct. Doamne Fereste!

Anja sa stii ca si parintii mi.au spus ca sunt zgariata.

| Haose a răspuns:

Pai azi e ceva sarbatoare "Schimbarea la fata", si poate ai pacatuit thinking

| Haose a răspuns:

Lol... si eu sunt zgariat pe buza acum, si azi n-am atinso de loc

| BLURREDLINES a răspuns:

Crede-ma, sunt singura acasa si eu m-am speriat straight face!
Sunt de acord cu Anja, poate a fost devina lumina straight face, cand am fost la vara-mea, am fost la baie si se vedea parca aveam suvite cica rolling on the floor dupa aia disparuse normal ca nu mai era lumina straight face.
Nu cred ca "sunt semnele diavolului" straight face, dar depinde =D daca esti satanist normal daca "nu-l mai slujesti" poate sa ti se intample multe big grin mi s-a facut frica straight face