| Ionela_7274 a întrebat:

Buna TPU sad. Ajutati-ma! Duminica am facut baie cu geamul deschis. si cred ca am racit. am niste durerei ingrozitoare in gat. nu pot vb, nu pot sa-mi inghit saliva etcsad am luat strepsil dar nimic happy. Azi ma voi duce la doctor. dar pana atunci... Ce-mi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana_5498 a răspuns:

sad In primul' rand sa nu mai faci! Eu zic sa bei ceaiuri fiebinti, poti sa pui comprese de cartofiori la gat, iar ca pastile eu folosesc de fiecare data Homeogene9 este indicat in dureri de gat, laringite, raguseli. Se suge lent 1 comprimat la fiecare ora, intre mese, insa nu imediat inainte sau dupa mese. In caz de ameliorare, se rareste administrarea.Este medicament homeopat, si te ajuta mult mai mult decat cele sintetice.

Sanatate!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă te duci la doctor nu mai ai nevoie de noi. Încearcă ceai de lămâie cu miere.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Rabda pana mergi la medic, esti nebuna chiar laughing cu frigul care e in tara si cu geamul deschis trebuia sa ma lasi pe mine cas omul de gheata. Nici apa calda nu consumam ci pe cea rece.

| Ioana_2144 a răspuns:

Si eu am avut problema asta anul trecut nu puteam sa inghit nimica nici apa nici mancare pai sunt la farmacie niste pastile albastre care sunt mentolate eu le-am luat atuncea si mi-a trecut dar nu mai stiu cum se numesc pastilele alea thinking du-te la farmacie si ii zici sa-ti dea niste pastile albastrii

| Frau a răspuns:

Bea ceai cald!
Nu-ti forta vocea, te va ustura si mai tare.
Am avut aceiasi problema si nu a trecut prea repede.
va trebui sa asteptistraight face

| magicianul19 a răspuns:

Incearca sa bei un ceai caldut. si sa pui o compresa calda la gat de exmp pui apa calda calda intr-un bidon de jumate si il ti la gat.

| Ionela_7274 explică:

Legiuitoarea pana cand ma voi duce la doctor mai am de asthee hee).