| andreiutzzudumy a întrebat:

ajutati-ma va rog.
Am o problema de 1 saptamana.
Ma inteapa pieptul mai precis exact sub gat. ma inteapa rau. Ma doare, Toata ziua ma doare. Una intr-una. Seara cand ma pun in pat. De atunci in fiecare seara cand ma pun in pat nu mai pot resipra normal, respir foarte greu. aproape raman fara aer. Se intampla cateodata si pe zi dar nu dureaza mult. ajutati-ma va rog nu inteleg ce am. Nu am mai patit. Un sfat va rog mult? Si da Mentionez ca fumez Si in ultuma luna am beut si alcol cum nu prea obisnuiesc. Am 18 ani impliniti. Am inceput sa beau Ceaiuri si nimica. Pe urma am crezut ca de la stomac. am beut apa cu bicarbonat ca sa elimin gazele. si nici asa nimica. Ce credeti ca este? Durerea ii insuportabila nonstop ma doare. ..Niste ajutor aici va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Iti spun ceva si serios! Nu ai gaze,ci sinteti balonat de la fumat,va doare pieptul,sinteti pe cale sa faceti un infarct,mergeti urgent la medicul de familie,apoi la medicul cardiolog,apoi la medicul pneufziolog ca ai o problema cu plamanii distrusi de tigari si alcool, va trebuie un transplant de plamani! Cine v-a pus sa faceti asa ceva la varsta atat de fragila se bei alcool si sa fumezi? Imi pare rau, dar s-ar putea sa ma insel, trebuie sa va rugati la Dumnezeu pentru sanatate si mergeti la medicul de familie, sa va consultati si sa verificati starea sanatatii dvs.Ar fi bine sa va lasati de fumat si de baut! Multa sanatate si bafta! Doamne ajuta!

| andreiutzzudumy explică (pentru untu):

Ai de viata mea. Multumesc mult..Doamne ajuta

| andreiutzzudumy explică (pentru andreiutzzudumy):

Pai prima data am crezut ca e o raceala banala. ca atunci cand tusesc cand respir greu. se aude o raguseala tare.

| andreiutzzudumy explică (pentru untu):

Am fost azi la Spital. am luat injectii.mi-a dat reteta si mi-a spus ca am
nevralgie intercostala
:d Deci nu e grava nu?

| Gabitzu246 a răspuns (pentru andreiutzzudumy):

Ai scapat usor, o sa supravietuiesti!tongue

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De o săptămână nu ai fost capabil/ă să mergi la medicul de familie?
Noi nu tratăm!
Pa, pa.

| Gabitzu246 a răspuns:

De la tigari pretenas, acasa nu ai ce sa faci cu leacuri babesti, trebuie sa te duci la doctor,

| Iftimia_Andrei_1993 a răspuns:

Mergi la doctorul de familie

| andreiutzzudumy explică (pentru Iftimia_Andrei_1993):

Doar maine..ca azi e Duminica.