| RainUmbrella a întrebat:

TPU! Am 1.61 m, 44-45 kg si 11 ani. Este bine? Sunt cam grasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alina78_5525 a răspuns:

Esti cam slaba.la varsta si inaltimea ta, ar trebui sa ai 51 de kg.dar daca tu eti multumita cum arati.e bine.ai grija sa te mentii pe viitor :*

12 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Nu eşti grasă! Eşti chiar slabă; eu...la aceeaşi înălţime am 52 de kilograme. Dacă tu te plângi...eu ce să mai zic? sad
Greutatea ideală pentru înălţimea de 1, 61 este de 48 de kilograme.
Probabil ai oasele uşoare. Trebuie să te şi măsori înainte să spui că eşti grasă. Centimetrii sunt mai importanţi decât kilogramele. happy

| Mao a răspuns:

Nu, eşti chiar sub greutatea ideală.

| TeodoraMaria98 a răspuns:

Buna! Sa stii ca esti foarte bine la vrsta ta.Eu am 13 ani 46 kg si 150cm.Nu ai de ce sa-ti faci griji.O zi buna!

| Valenttina a răspuns:

Pai intr'adevar ai putea slabi. Aveam o prietena care era ca tine numai avea inaltime mai mica.Deci pe tine te avantajeaza inaltimea.Nu grasimea conteaza, esti frumoasa:*

| anonyma15 a răspuns:

E ok

| alexandra543 a răspuns:

Este super bine. Esti perfecta la corp dupa parerea mea. Nu esti deloc grasa! Fata de mine, care nu mai stiu cum sa slabesc, esti foarte O.K!

| GoodBoyLoveGirl a răspuns:

Pai sa stiilaughing lol eu am 14 si am 46 looooooool grasolaughing

| XoXo_8074 a răspuns:

Esti okwinking eu am 1.62-63 si 47 kg

| Mari2104 a răspuns:

Eu cred ca este bine eu am 11 ani 1.62 si 39 kg si ma cred grasa

| Alle_3893 a răspuns:

Si eu am 11 ani.am 39 de kg.nu pot sa-ti spun ca esti grasa.eu la 9 ani am avut 45 si am slabit 6 kg

| Daniela98dani a răspuns:

Nu,nu esti grasa.esti f bine asa cum esti.:*

| Roxana99_5713 a răspuns:

Esti bine. NU esti grasuta