Tu ai impresia ca noi stim cu arati? Crezi ca inaltimea si greutatea ne ajuta cu ceva? Pune o poza si gata. Daca ti-e rusine pune-ti o punga pe cap, oricum nu fata vrem sa ti-o vedem.
Esti perfecta din punct de vedere al greutatii, la 45 esti prea slaba. De ce lumea nu e multumita niciodata de un lucru pe care il are, chiar daca e bun?
Eu as face orice sa mai pun 3-4 kg pe mine. Stai linistita
Cum sa ajungi la 40-45 ma fata?! Dar ce vrei sa te sufle vantul pe strada, esti foarte bine ai o greutate normala, ba chiar slaba, teoretic ar trebui sa ai 54 de kg.
Deci nu, nu esti grasa! Iar daca chiar vrei sa slabesti bea ceai verde si fa multe exercitii.
Succes.
Eu am 1.68 si 53 kg. Eu zic ca esi bine asa cum esti, daca corpul iti este proportionat uniform.
Eu am 1.60 inaltime si 60 de kg si nu ma consider grasa. Mass media asta face ca oameni perfect normali si sanatosi sa se creada grasi...
Esti putin cam grasuta dar nu mult Eu spun sa incerci exercitii de aerobic sau abdomene, niste exercitii fizice in fiecare zi (eu fac cate 100 din fiecare/zi si ma ajuta: am 1, 70 inaltime si 40 kg... imi place cum arat si ma simt bine! ) Sper ca am fost de ajutor! :*
Nu, stai linistita, nu esti grasa. Eu am 1, 66 si 50 de kg. nu trebuie sa slabesti asa de mult. . Parerea mea e ca nu ai nevoie.