| beautifulhouse a întrebat:

am 10 ani si 5 luni si am penisul de 5 cm cand e mic si cand e mare il am de 8 cm.
e normal la varsta mea?
fara raspunsuri gen:esti prea mic, du-te si te joaca cu copii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce zici, bre?
Mai de mâncat o pâine până la maturizare.
Eu îți spun să pui mâna să citești și să vizionezi desene animate pentru copii de 10 ani.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Ruxandra_Maria_1994_OIa4 a răspuns (pentru beautifulhouse):

Cred ca e cazul sa te uiti...

| Ruxandra_Maria_1994_OIa4 a răspuns (pentru beautifulhouse):

Asa e, imi pare rau, tu deja ai 10 ani. unde imi statea capul, probabil ai si "combinat" cateva fete pana la varsta asta. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trage de el ca va creste. si roaga ti si parintii sa traga ca au putere mai multa

| Felys a răspuns:

Tu altceva nu ai de facut decat sa iti masori jucaria, pune mana pe lectii si lasa problemele astea pe seama celor mai mari, nu iti mai consuma neuronii cu asa ceva

| AlexCătălin21 a răspuns:

De ce vrei sa stii, nu au fost satisfacute fetele?

| Vladde a răspuns:

2 palme

| Goia14dani a răspuns:

Eu il am de 13

| Ruxandra_Maria_1994_OIa4 a răspuns:

Copile, ai 10 ani. la varsta ta baietii se joaca in parc, nu stau pe net si pun intrebari aiurea despre lungimea penisului. ce se intampla cu voi? la 18 ani ce o sa mai intrebi?