| ineigvfyusavfdyuoa a întrebat:

Am 10 ani, si ieri mi-a fost rau! Nu am putut manca, chiar daca mi-a fost foamne. Am mancat covrigi toata ziua. Am avut si temperatura, dar mi-a fost si frig. Seara nu prea am putut sa dorm, cred ca am dormit doar 2-3 ore toata noaptea. Eu am si lipsa de fier, de cand eram mai mica! Poate sa fie si de la asta? Va rog sa imi zice-ti ce pot sa fac. Nu da-ti raspunsuri rautacioase, pentru ca eu doar v-am intrebat. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmeandmysmile a răspuns:

POate sa fie dar nu in halul acesta. In opinia mea ai prins vreo raceala scurta ce te-a luat brusc tocmai din cauza asta datorita lipsei de fier si imunitatea e mai scazuta si bam! asa apar virusurile care te imbolnavesc.

3 răspunsuri:
| pufosheniamica a răspuns:

Asa am patit si eu, numai ca am avut stare de voma si nu puteam sa mananc absolut nimic. du-te mai bine la medicul de familie sau la judetean, ca asa am stat si eu ca tine, pana nu am mai putut.

| Joeyxoxo a răspuns:

Poate ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Poate ca ai racit, dar pentru orice eventualitate du-te la doctor.

| ICanSeeAll a răspuns:

Poate e o raceala. I-ai spus mamei tale? Cred ca ar fi bine sa mergi la un medic.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/