Cate 2 capsule de spirulina(gasesti la plafar)dupa fiecare masa, iei foarte repede in greutate, am testat pe mine
Mie mi se pare ca esti bine dar daca vrei sa te ingrasi usor poti manca dulciuri, mancare de la fastfood si sa nu respecti anumite ore de masa si poti incerca sa mananci mai repede si de multe ori (dar nu este sanatos sa mananci tocmai de la fastfood) Funda?:X
Daca tu vrei sa iti distrugi corpul(pe viata), luand toate prostiile si vitaminele din farmacii nu ai decat. Cunosc 2 fete care au luat niste vitamine usoare din farmacie ca sa se ingrase 2-3 kg si acum sunt rotunde. Treaba ta, fa ce vrei. Fiecare organism are propriul ritm de crestere si ingrasare, daca vrei. NU distruge acest echilibru. Eu acum 3 ani avrem 1, 58 si acum am 1, 80. Totul se va rezolva de la sine. Daca parintii tai sunt slabi tu nu te vei ingrasa si viceversa. La fel se intampla si cu inaltimea.
Stai linistita! Nu iau asa ceva
Ai 11 ani, esti in crestere, nu te apuca sa iei vitamine si alte prostii.
Sa iei vitamine regulat.
Dar de ce vrei sa te ingrasi?
Si eu am tot 11 ani, intre 40-45 kg si vreo 1.60
Nu zic ca sunt grasa, pentru ca sunt foarte inalta, cea mai inalta din clasa, si nu as vrea sa ma ingras nici sa slabesc, daca as putea sa raman asa, dar de preferat, putin as vreaa sa slabesc!
As vrea si eu sa fiu ca tine!
Pai daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci pana nu iti mai simti burta ..stai si nu face sport ...adk fa totul pe invers...te gandesti ce faci sa slabesti dar nu faci.fa totul pe invers.dai funda?
Calculează cate calorii mănanci în așa fel încat să ai în jur de 2.500 de calorii.Cand te îngrași fă și sport pentru ca grăsimea să nu se depună.Nu spun că nu se va depune. Cand un om se îngrașă crește și țesutul adipos(grăsimea) dar făcand sport nu se va depune atat de multă dintr-o dată.Și nu te îngrașa brusc pentru că în acest fel grăsimea se va depune foarte repede și vei arăta ca un obez.
Cand te îngrași nu uita să faci și sport!
Poti lua vitamine care se gasesc in farmacii si daca vrei sa te imgrasi incearca sa nu mai faci chiar atata sport ca de obicei si punete pe mancat! eu am 15 ani, 45 kg si 1 metru 61 si iti zic eu ca e bine cat ai si esti si inalta! FUNDA?
Ia vitamine, le gasesti in farmacii si isi fac efectul in timp, nu pe moment, dar cu siguranta te vor ajuta
MireeeLa întreabă: