anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.am 11 ani si 50k si am o problema la nas.acum o zi era mic si normal dar inspreseara am plans in continu (nu trebuie sa stiti de ce am plans)iar apoi nasul meu s-a facut rosu si s-a umflat, sora mea a spus ca si ei i se face la fel cand pange eu am crezuto.in dimineata asta m-am uitat in oglinda si tot la fel de mare este doar putincel dezumflat. daca o sa am un nas enorm toata viata sad? se va dezumfla sau tat mare va fi va rog spuneti-mi.mi s-a umflat cand am plans mult si s-a facut rosu si mare.e normal? o sa se dezumfle? va rog spuneti-mi nu vreau sa fie asa de maricel. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

happy Ce simpatic esti! Iti faci griji pentru un lucru de nimic. Uite, spre linistea ta, pune o compresa cu apa rece pe nas, si in cateva ore o sa-ti treaca, deci nu te alarma pentru o nimica toata. Iar data viitoare nu mai plange atat de mult.

4 răspunsuri:
| Anonim5566 a răspuns:

"Sezi bland". O sa se dezunfle. Spala-te cu apa rece si nu-i mai da atentie. O sa treaca, e normal daca ai plans foarte mult timp incontinuu si tot tragi de el. Bafta!

| vlad255 a răspuns (pentru Anonim5566):

Da am plans in cantinu sper sa treaca o sa incerc ce ai spus tu.dar de unde stii? ai avut si tu?

| Anonim5566 a răspuns (pentru vlad255):

Nu am avut chiar asa tare, am avut. Insa sunt sigura ca o sa iti treaca.

| Andreea304 a răspuns:

In primul rand, te uiti prea mult la desne! Si in al 2-lea rand, o sa se dezumfle!