5-10 km? )) poate kg. Cel mai simplu pentru varsta ta este sa alergi. si cu timpul o sa ai un corp de individiat! succes
Hei. Deoarece ai o varsta la care organismul e in crestere si nu poate suporta diete drastice, eu iti recomand sa mananci multe fructe, legume si carne slaba pe gratar cu salata.Renunta la sucuri acidulte/apa minerala/dulciuri. Bea sucuri naturale, apa plata, si fa multe salate de fructe.
Nu cred ca trebuie sa iei asa in cerios dieta la 11 ani.Cu timpul vei da jos.Bafta!
Poti slabi daca ai grija ce mananci si sa faci multa miscare, diete nu iti recomand pentru ca esti in crestere si iti poate afecta sanatatea
Buna! Desi esti micuta cel mai bine este sa mananci regulat. Multe fructe si legume. Incearca sa lasi ciocolata si alte dulciuri si axeaza-te mai mult pe fructe si pe mancarea sanatoasa. Incearca sa iei 3 mese pe zi la ore fixe (cat se poate) si bineinteles, fa multa miscare! Incearca sa iei ultima masa pe la 6-7 seara, ca mancarea sa se poate digera pana te culci. Si inca ceva: evita mancarea grea seara, cum ar fi cartofii, painea alba etc. Sper ca te-am ajutat. Funda?
elena1122 întreabă: