| aurafrumoasa a întrebat:

Buna TPU am 12 ani am ciclu de vreo 4 luni dar azi mi s-a intamplat ceva ciudat de dimineata am fost la baie si eram plina de sange mi-am pus tampon si peste 1 ora iar se umpluse toata ziua am schimbat 6-7 tampoane a vrut mami sa ma duca la spital dar nu am vrut ce sa fac ma simt naspa am pierdut foarte mult sange cu o zi in urma aveam ciclu dar era normal am fost la strand am alergat este din cauza asta ce sa fac este normal fundita la cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primele luni menstrele pot fi mai abundente, fara ca asta sa aiba o semnificatie speciala. Nu e de la efort, ed altfel sportul efectuat regulat regleaza menstrele. In mod normal, in 2-3 zile fluxul se va reduce semnificativ. Ai grija sa bei multe lichide, sa te alimentezi si in rest iti poti desfasura viata normal.

| Empathizer a răspuns (pentru Brigaela):

Tu ai dreptate, la modul general. Efortul moderat e benefic in timpul menstruatiei, adevarat. Dar nu sub soarele arzator, la 40 de grade Celsius. A exagerat si acum trebuie sa ia o pauza.

| danielaxyz a răspuns:

Sper ca nu e cazul de avort spontan

| Empathizer a răspuns:

Poate fi din cauza efortului depus la strand intr-o zi caniculara. Caldura favorizeaza sangerarea, de aceea nu e bine sa faci plaja in zilele cand esti la menstruatie. Stai in casa la racoare si evita, deocamdata, sa mai faci efort. Bea lichide calde (ceai). Poti lua gluconat de calciu, cate 1 fiola pe zi (o bei), si vitamina C500, cate 1 cp/zi.

Daca si poimaine schimbi tot 6-7 tampoane, mergi la medic.

| qw12as34zx56 a răspuns:

Nu e bine sa mergi la strand cand esti pe stop. Eu stiu ca poti face un fel de hemoragie, cam asa se numeste ceea ce ai facut tu. Data viitoare sa ti minte lucru asta, si atunci cand te speli sa nu stai prea mult in apa ca iar nu e bine.