anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani ( fac 13 pe 24 februarie ) si am un metru 48-49 (si 43 de kilograme). Sunt obsedata de inaltimea mea, sunt prea scuundaa crying. Ce as putea sa fac ca sa mai cresc in inaltime ( nu spuneti basket /volei/inot etc). Ma refer, ce exercitii as putea sa fac Va sunt recunoscatoare tuturor care ma ajutati happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Cum adică "nu spuneti basket / volei / inot, etc"? Păi dacă sporturile astea te ajută să creşti, ce altceva am putea să spunem? Eventual te poţi atârna în mâini de o bară vreo 3-4 ore pe zi, dar asta te ajută doar cu 1 cm pe lună... Apucă-te de baschet, volei, înot, etc...

| negru30 a răspuns:

De la 14 ani se vad rezultatele - stai linistita - esti inca mica

| Amelya02 a răspuns:

Spoort, alergat, gimnastica de dimineata.altceva nu ai ce happy

| Popa_Andrei_1992 a răspuns:

Daca ai o bara de care sa te tii acasa sau undeva laindemana stai in atarnat timp de 30 de secunde. 10 repetari la diferenta de 1 minut. Aceste exercitii te vor ajuta mult! nu am crezut ca va functiona.Scria "aceste exercitii sunt dovedite"...asa ca am incercat, si...am crescut de la un metru si 70 la 1.83 intr-o vara. Daca te rodpalmele pune un burete sau o bluza peste:* SUCCES!
Funda?

| Andradawoop a răspuns:

Nu poti face nimiclaughing doar sa astepti, o sa cresti mai incolo...si eu am 14 ani si am un metru 74 si ma enerveaza ca sunt prea inalta:@ dar nah...ce poti sa-i faci?rolling on the floor

| oceanic a răspuns:

Eu am 13 ani si am abia 1.54 thinking si 44 kg

| tazmanian a răspuns:

Mănâncă coaja de la pâine şi pune-ţi dinţişorul sub pernă.