A zis cura de ingrasare cu de slabire daaaa. Pai mananca lucruri care ingrasa : pizza, shaorma, mananca de la mc sau kfc, multa paine si mananca mai mult de 3 mese pe zi si nu face foarte mult sport. Bafta
Esti nebuna? 35 kg
Eu am 11 ani.inaltime 1,64 Aproximativ! Sh 45 de Kilograme!
Stay fata in banca tha.pentru ca si eu la 11 ani arat binee binee
. Eu am 10 ani si am 1.47 sunt cu un cm mai mare decat tine
Si am 47 de kg.
Nu trebuie sa slabessti de locc.
Eu am 11 ani, inaltime 1, 57, 47kg,stai linistita nu trebuie sa slabesti,dar uite : Mananca din fastfood-uri,multa carne,mananca inainte sa dormi,stai mult fara sa faci sport,mananca sarmale,multe dulciuri,prajituri,briose,fripturi,frigarui, barbeku, pizza.Succes!
Eu am 11 ani, inaltime 1, 62 sau 63, 47kg,stai linistita nu trebuie sa slabesti,dar uite : Mananca din fastfood-uri,multa carne,mananca inainte sa dormi,stai mult fara sa faci sport,mananca sarmale,multe dulciuri,prajituri,briose,fripturi,frigarui, barbeku, pizza.Succes!
Numai daca iti faci vreo operatie de golire a oaselor. Daca nu vrei sa te ingrasi fa miscare
Eu am 13 ani si am inaltimea 1, 47...si aproximativ 47 kg...si nu ar trebui sa slabesti deloc
Dar eu nu vreau sa slabesc eu vreau sa ma ingras cititi mai bine am spus "cura de ingrasare" nu "cura de slabire"...
Doamne oameni buni nu stiti citi? :O am scris sa ma ingras nu sa slabesc doamne fereste
Pai acum depinde si de corpul tau cum functioneaza.dar daca vrei sa te ingrasi exista si o regula pentru asta si anume mananca mai mult decat de obicei.uneori prepararea mancarii si servirea acesteia pare un lucru bun, daca iti pregatesti singur mancarea iti cresti apetitul, ceea ce te va ajuta sa consumi mai mult. un prim pas in dieta de ingrasat este alegerea alimentelor (sau suplimentelor) cu o densitate calorica mare. facand aceste lucruri vei putea consuma mai multe calorii in aceeasi cantitate de mancare.consuma paste fainoase,paine.dar sa nu mananci multe dulciuri dintr.o data ,nu e bine pentru corp.sper ca ti.am fost de ajutor pwpici si succesc:*
Eu ma confrunt cu aceeasi problema...nu iti pot nici un sfat, dar nu incerca mancaruri nesanatoase pentru ca o sa iti para foarte rau