| Miriii a întrebat:

Am 12 ani si am scurgeri vaginale de pe la 10 ani jumate-11 si imi vin in fiecare zi, dar in ultimul caz sa precizez ca ma cam doare burta in partea de jos! Ce sa fac ar trebui sa-mi vina ciclu? I don't want to see

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Da este foarte posibil sa iti vina menstruatia happy

| Iunona a răspuns:

Mie mi-a venit menstruatie tarziu, la 16 ani si tot asa ma durea fff burta. Un control nu strica. Adica cel medical dar nici nu ar trebui sa te ingrijorezi. Scurgerile vaginale sunt ceva normal. Doar sa nu te doara burtica in partea de jos de la altceva gen apendicita. Ai grija de tine si sa ne anunti daca ai rezolvat :*

| SergiuRO a răspuns:

Anunta-i pe ai tai neaparat. nu te juca cu astfel de chestii. spune-le fara nici o rusine, ei te vor ajuta, eventual te vor duce la un control la doctor. Ai grija de tine si fa cum am spus.

| paulapaulapaulapaulapaulapaulapaula a răspuns:

Da..foarte posibil sa iti vina ciclu.dar spune-le parintilor tai...ei te vor ajuta.:*