Hei..Nu este asa de grava chestia (cred eu)! Deocamdata esti micuta si inca nu s-au format suficient! Si cel drept o sa fie egal cu celalalt! Mai are timp sa creasca! Nu-ti face griji! Mai asteapta putin.si daca chestia se mentine..ar fi cazul sa te duci la doctor! Pup! Fundița?
Nu este nicio problema care sa te ingrijoreze!
Te doare pentru ca creste, si de crescut iti va creste si cel mic, ca ai doar 12 ani.
Ne spui noua asa ceva in loc sa-i spui mamei tale? Ea trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena si confidenta
Nu e nici o problema, ti se intampla asta fiindca esti in crestere, exista si femei care nu au sanii egali.
Cel mai bine ar fi ca sa discuti asta cu mama ta si daca ei nu ii se pare ceva in regula sa mergeti la un doctor. Numai bine!
In caz ca nu stiai : Mama mea a decedat si am ramas cu bunicul pentru ca si bunica mea a decedat. Deci iti dai seama ca mi-e rusine sa ii spun asta bunicului. Chiar daca i-as spune nu cred ca stie sa imi da raspunsul pentru ca el e barbat si nu stie el problemele feminine.
Offfff, imi pare rau pentru situatia in care te aflii, si te rog sa ma crezi ca daca stiam cautam sa te ajut ca acum, iti trimit adresa unui user de pe acest site, este medic si ajuta pe toti cand este vorba de sanatate si nu numai, intra aici si tremite-i un mesaj http://www.tpu.ro/utilizator/wgem, sunt sigur ca te va ajuta, multa bafta in viata :-bd