| ramonikramonik a întrebat:

Am 12 ani si nu mi place carnea de porc sau orice mancare cu aceasta care! o detest! Fratele meu tatal meu mama bunica nu vor sa inteleaga.Am incercat sa-i fac sa inteleaga dar nu pot.Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Explica-le ca nu este un lucru rau sarenunti la carnea de porc pentru ca te poti ingrasa si in timp sa te imbolnavesti.Intr-adevar este o sursa excelenta de proteine dar poate fi inlocuita de carnea de vita, oaie, tot carne rosie.

2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Refuza sa o mananci, e cea mai buna metoda ca sa fii lasat in pace. Latinii ziceau ca "gusturile nu se discuta". Romanii zic mai neaos ca "nu poti sa te c*ci in gustul omului". Daca refuzi sa mai mananci porcul din farfurie, o sa inteleaga si ei asta pana la urma.

| AnnaAnnne a răspuns:

Nu toti avem aceleasi gusturihappy. Spune.le ca nu.i intelegi fiindca carnea de porc nici nu e sanatoasa si te inteleg daca nu.ti place de ce sa mananci. Daca iti pun in farfurie carne de porc pur si simplu refuzi s.o mananci si in timp o sa agreeze ideea ca nu vrei. Daca ai o ruda care este doctor sau ceva de genul cere.i ajutorul pentru a le explica parintilor tai cat de nesanatoasa e carnea de porc.Probabil ca nu.ti place fiindca e si foarte grasa. Sunt sigura ca o sa.ti convingi familia ca nu este buna pentru sanatate carnea de porc si nici macar nu.ti place.Mult succes!happy