Nu-i adevărat. Nu trebuie să fi ca toate celelalte! Eşti unică în felul tău de a fi: şi la exterior şi la interior.
Cât cântăreşti şi cât de înaltă eşti?
Greutatea potrivită este: cât ai în cm înălţimea - 100 - 10= "îţi va da un număr" Kilograme
Dacă numărul de kilograme obţinute este foarte mic în comparaţie cu cel care trebuia să iasă, mergi la doctorul de familie să-ţi recomade ceva.
Pentru dezvoltarea, adică creştere în înălţime poţi să faci bascket, volei, înot etc. Sau poţi să te ridici pe vârfuri şi să încerci să atinzi tavanul sau găseşte-ţi o bară şi atârnă de ea *când ai timp* cât te ţin mâinile.
Baftă!
Fiecare dintre noi are un"ceas biologic" propriu --- unuii cresc si se dezvolta mai repede, altii mai tarziu. Nu trebuie sa-ti faci probleme daca ai o greutate normala, corespunzatoare varstei si inaltimii tale. Numai bine!
Asa eram si eu anul trecut. Am pus mana pe ingrasat, si anume: mancam normal numai ca nu mai ieseam afara. Si din pacate, m-am ingrasat prea mult. Eu zic ca a fi slab este ceva demn de respectat. Daca vrei sa te ingrasi, mananca ceva bogat in calorii. Sau de exemplu, mananca la scoala chipsuri. Dar e aiurea pentru ca e mancare nesanatoasa. Iar, in legatura cu colegele tale, sunt dezvoltate pentru ca mancarea de azi e injectata cu hormoni. Probabil ca ele au mancat carne de pui. Acesta este un aliment plin de hormoni. PLIN. :]
paulpop întreabă: