| TokioHotel a întrebat:

Am 12 ani si sunt foarte slaba...As dori sa fiu ca celelalte colege din clasa mea(sunt foarte dezvoltate)ce trebuie sa fac ca sa fiu mai plinuta si dezvoltata? funditahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Nu-i adevărat. Nu trebuie să fi ca toate celelalte! Eşti unică în felul tău de a fi: şi la exterior şi la interior.
Cât cântăreşti şi cât de înaltă eşti?
Greutatea potrivită este: cât ai în cm înălţimea - 100 - 10= "îţi va da un număr" Kilograme
Dacă numărul de kilograme obţinute este foarte mic în comparaţie cu cel care trebuia să iasă, mergi la doctorul de familie să-ţi recomade ceva.
Pentru dezvoltarea, adică creştere în înălţime poţi să faci bascket, volei, înot etc. Sau poţi să te ridici pe vârfuri şi să încerci să atinzi tavanul sau găseşte-ţi o bară şi atârnă de ea *când ai timp* cât te ţin mâinile.

Baftă!

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Fiecare dintre noi are un"ceas biologic" propriu --- unuii cresc si se dezvolta mai repede, altii mai tarziu. Nu trebuie sa-ti faci probleme daca ai o greutate normala, corespunzatoare varstei si inaltimii tale. Numai bine!

| Caeben a răspuns:

Asa eram si eu anul trecut. Am pus mana pe ingrasat, si anume: mancam normal numai ca nu mai ieseam afara. Si din pacate, m-am ingrasat prea mult. Eu zic ca a fi slab este ceva demn de respectat. Daca vrei sa te ingrasi, mananca ceva bogat in calorii. Sau de exemplu, mananca la scoala chipsuri. Dar e aiurea pentru ca e mancare nesanatoasa. Iar, in legatura cu colegele tale, sunt dezvoltate pentru ca mancarea de azi e injectata cu hormoni. Probabil ca ele au mancat carne de pui. Acesta este un aliment plin de hormoni. PLIN. :]