| Giurgiuvesti a întrebat:

Am 12 ani si sunt intr-o depresie simt ca nu mai sunt acelasi ca nu mai am nici un rost in viata si mai bine ma omor decat sa ma gandesc toata viata la asta.Si cand ma gandesc mi se moaie picioarele si tremur tot! Vreau doar sa imi spunesti daca voi uita asta cu timpul! Dau funda plz!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoveForCookies a răspuns:

Dacă ai ştii cât mă doare să aud că un copilaş practic are asemenea probleme de la vârsta asta. Încă eşti micuţ, nu ai înţeles incă cum merg lucrurile şi toate au venit prea devreme.Te înţeleg.Să ştii că timpul le vidnecă pe toate happy Însă o rană micuţă tot mai rămâne. Pentru mine cel mai bine a fost să mă afund în muzică sau să dau totul afară.Nu cred că e bine să ţii în tine şi după o doză de plâns să vezi ce-ţi revii.O să vezi, dacă ai răbdare viaţa ta o să se imbunătăţească singură.Să fii doar puternic, gândeşte-te că e doar o provocare de rezistenţă crudă a vieţii.Cu ocazia asta te vei şi maturiza.

| Giurgiuvesti explică (pentru LoveForCookies):

Ms.Sunt sigur ca voi trece peste asta doar cred ca este o depresie de panica si imi este frica pentru ca nu constientez...

6 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Vei uita cu timpul. Creierul e in plina metamorfoza big grin

| vlady434 a răspuns:

Salut. Nu stiu ce eveniment te-a aruncat in depresie si nici nu vreau sa te intreb, pentru ca banuiesc ca nu e o amintire prea placuta. Singurul lucru, si cel mai potrivit in asemenea momente, este uitarea.Incearca sa faci ceva care sa te relaxeze.Incearca sa-ti manifesti un hobby, sa citesti, sau ceva care sa te faca sa te destinzi. Cu timpul vei uita, si toate aceste suparari vor trece.In viata vor fi multe alte lucruri rele, care o sa te marcheze mai mult sau mai putin, si poti sa cazi in depresie de fiecare data. Mult noroc si sper din suflet ca te-am ajutat.

| Somebodyღ a răspuns:

Timpul te va vindeca cu siguranta, trebuie doar sa ai rabdare. In viata oricui pot aparea momente nefericite, care ne determina sa ne gandim chiar la varianta unui suicid, dar aceasta nu este solutia problemei. Priveste-o ca o incercare pentru tine din care vei iesi mai puternic. Incearca sa-ti concentrezi atentia asupra altor aspecte placute din viata ta, iesiri cu pritenii, discutii cu oameni apropiati tie. Viata merita traita indiferent de ceea ce se intampla in decursul ei, sunt incercari peste care trebuie sa trecem si sa demonstram ca suntem cu adevarat capabili. Timpul o sa-ti vindece apasarea sufleteasca, o sa vezi happy Nu esti singur, sunt si alti oameni in jurul tau happy

| AlexRAC a răspuns:

Cu totii trecem prin asa numitele depresii ale copilariei fara a avea un motiv anume. suntem prea mici, incapabili sa analizam si sa observam corect situatia iar vazand ca nu facem fata si nu intelegem unele intrebari pe care ni le punem "de ce asa" "de ce eu" "ce am facut" "oare nu ma place nimeni" "oare nu voi reusi" incat ajungem sa ne gandim ca numai are rost sa traim si sa negam ca viata este frumoasa. Multe sunt legate de de tinere iubiri in care ambii fiind orgoliosi nu lasa de la ei si au de suferit. Stai linistit, totul o sa fie bine happy poti vedea un film, juca un joc. Poti iesi la o plimbare cu bicicleta, pe mine mereu m-a ajutat happy
Esti tanar si ai viitorul in fata. Dai voie sa-si faca loc tongue
*O zi placuta!

| shoshonik a răspuns:

Singura solutie este sa petreci cat mai mult timp cu prietenii ei te vor face sa uiti de toate! big grin